Noni,

Ihanaa, äsken vaivalla raavin pitkän sepustuksen ja mitä tekee netti? Vetää ittensä nurin ja kadottaa koko tarinan. No otetaas alusta sit vaan.

Koulusta pitää ensin hieman jauhaa, kun olen sen kanssa ollut ihan naimisissa viimeisen kuukauden. Eli perjantaina oli neljän eri kurssin kirjallisten tuotosten palautukset. Onneksi olin tällä kertaa kaukaa viisas ja ten melkein kaikki jo kauan sitten valmiiksi, ettei mee vikaks illaks. Että nyt sitten odotellaan tuloksia ja opintopisteitä. Todella toivon, että mitää hylkyjä ei oo tulossa, jäi viime keväältä kaamea trauma hylätyistä tenteistä..

Sen verran voisin myös tosta koulusta sanoa, että kattelin vielä noita tulevia kursseja ja pahalta näyttää nelosjakso. Vain 11 eri kurssia, mahdollisesti saksan alkeiskurssi, Espanjan opintomatka ja Tanskan intensiivikurssi. Eli burn outia odotellessa.

Mut joo, halloween bileitä tässä oli nyt kaksin kappalein. Perjantaina kansainvälisissä tunnelmissa vaihto-oppilaiden kämpillä. Bileet oli loistavat ja pukuloisto kans. Ehdottomia suosikkeja oli tytöiksi pukeutuneet kundit ja hiihdonopettaja palaneella naamalla (tietty valkoset hiihtolasien jäljet kans). Kuitenkin joskus puoli kahdentoista korvilla tuli securitas lopettamaan bileet. Oli kyllä hassua kun tytöksi pukeutunut italialainen kundi yrittää selittää vartialle, että on halloween ja perjantai ja me haluttais jatkaa bileitä. Ei oikeen lämmenny vartija. Bileet jatkui sit viereisessä rapussa. Olihan kyl kulttuurikosketusta omassa maassa. En ole ikinä kuullut että kellekkään muulle olisi käynyt noin.

Lauantaina sit normaalimmat bileet suomalaisten kesken. Pelailtii juomapelejä ja otettii keskustaa haltuun. Ihan jees. Nyt jäädään sit odottelee pikkujoulukautta.

Hasta luego!