Aika lentää ihan hulluna. Koko kevään olen juossut paikasta toiseen ja kaiken hulinan keskellä ollaan vielä vietetty 9 päivää kiertäen Tanskaa, 4 päivää Ruotsissa ja 6 päivää Espanjassa. Hienoja reissuja kaikki, todellakin!

Tanskassa käytiin ensin tekemässä projekti Legolle Kolding nimisessä pikkukaupungissa. Tämän jälkeen otettiin hatkat ja lähdettiin Aalborgiin moikkaamaan vanhaa kaveria, jonka kanssa sitten kierrettiin koko Pohjois-Tanska. Kävimme myös Tanskan toiseksi suurimmassa Aarhus nimisessä kaupungissa. Lisäksi mielenkiintoinen reissu oli  ihan Tanskan Pohjoiskärkeen, jossa Atlantti ja Itämeri kohtaa ja aallot lyövät toisiaan vasten. Tanska on erittäin kaunis maa ja ihmiset ovat äärimmäisen ystävällisiä ja puhuvat lähes kaikki englantia. Oikeastaan ainoana miinuksena sanoisin, että hirveän kallis. Luulin ettei Suomea kalliimmaksi pääse, mutta Tanska todisti, että kyllä pääsee. ;)

Ruotsin reissu oli ihan vaan pääsiäismatka ja kiersimme vain Tukholmaa ja kävimme katsomassa perinteisiä turistipaikkoja. Espanjassa olimme Madridissa ja matkan tarkoitus oli opiskella kieltä. Ja uskomatonta, mutta totta, ihmiset eivät puhu/ymmärrä yhtään englantia, joten jopa minun piti alkaa mongertamaan espanjaa, jotta sain edes jotain perille. :D Mutta viikon aikana ymmärrys kehittyi paljon ja oppi kyllä jotain perusasioita juttelemaan.

Nyt on varattu jo seuraavat matkat, Barcelona 25.8 ja Pariisi 3.9. Siitä sitten jatkan 7.9 suoraan Lüneburgiin, jonne jään vaihtoon. Tulee varmasti helmi reissu. Ja ehkäpä ennen tätä reissua käydään tsiikaamassa Pietarin meno.. Oon kauan haaveillu jo Pietarissa käymisestä, mutta en lähde sinne ilman venäjänkielistä kaveria, nyt ois yks innokas lähössä kans. Saas nähä mitä tästä kehkeytyy.

Mitäs muuta? Tässä on vähän wannabe-kesälomaa vietetty. Töitä on aika harvakseltaan, mut sillai kuitenki et toimeen tulee. Koiratkin voi hyvin, juuri palailtiin leiriltä, jossa vanhempi koira oli lainakoirana ja nuorempi muuten vain mukana. Oli taas kiva, mutta tosi rankka viikonloppu.  Muuten sit vaan valmistaudutaan vaihtoon. Eli päädyin tosiaan Lüneburgiin, joka on Pohjois-Saksassa sijaitseva pieni kaupunki.