Morjenstaa,

Tää viritelmä on varmaan maailman surkein blogi. Johtuu varmaan siitä et oon maailman laiskin kirjottaja, semisti lahjaton ja et oikeesti mitään jännää ei ole tapahtunut. Tai no Belgian kierros oli ihan jännittävä, mut sitäki kesti vain pari päivää.

Eli viikot on vieriny ja työtähän tää näyttää olevan. Vaihdettii kivasti työpäivät klo 7.30-16.30 eli nyt kerkee jopa käymään jossain työpäivän jälkeenkin jos vaan energiaa riittää (en ole vieläkään päässyt sen faktan yli että 500000 asukkaan Haagissa kaupat sulkee ovensa klo 18.00 arkena ja 100000 asukkaan Lahessa ne on klo 20.00 asti auki..). Pitäis kiertää vähän enempi noit kauppoja et löytäis kaikki kivat erikoisliikkeet, oon yrittäny pitää silmät auki, mut toistaseks ei oo mitään helmiä löytyny.

Tosissaan, olin Brysselissä 19.3-21.3 viikonlopun ja oli todella hauskaa. Yövyttiin sellasessa slovenialaisessa luostari-asuntola ratkaisussa ja en olekaan elämäni aikana koskaan tavannut niin monta slovenialaista ihmistä kuin tuona viikonloppuna. Olin siis morjenstamassa slovenialaista ystävääni, joka oli työharjottelussa Euroopan Parlamentissä ja hänen ystäväänsä joka opiskelee Belgiassa. Perjantaina käytiin bilettämässä, joskin päästiin paikan päälle vasta 2 aikaan yöllä. Onneks Belgiassa saa noi klubit olla kans vähän pidempää auki kun esim Suomessa, ni oltiin vasta joskus 6 aikaan takaisin luostarissa (tekis mieli kirjottaa hostellissa, mut ei se kyl sellanen ollu). Lauantai meni nukkumiseen, shoppailuun ja juoruilemiseen. Kannattaa muuten Belgiassa vieraillessaan maistaa paikallisia vohveleitä, jota myydään pienistä kioskeista katujen varrella. Olivat meinaan todella hyviä. Sunnuntai meni kans vähän nukkumiseen ja muutaman pakollisen nähtävyyden kiertämiseen (mukaanlukien manneken pis "peeing boy, the original one"). Sitten tulikin aika junailla ittensä takasin Hollannin kamaralle.

Muuten tää on pyöriny aika samana koko kuukaus, koti-duuni-koti-duuni rataa. Joku sano et tervetuloa todellisuuteen, se on ihan perseestä. Ei nyt välttämättä suoraan, ite oon ainaki fyysisti pirteämpi tällä hetkellä ku mitä olin Saksassa.

Tällä kierroksella ei irtoa enempää, joku toinen kerta sit lisää. Eiku sen verran pitää leuhkia et annoin ittelleni etukäteis synttärilahjan ja ostin liput Lüneburgiin 19.5-24.5! woohoo!!

terkuin,

Laura